onsdag 3 augusti 2011

Kanske världens bästa idé…?

Jo, jag glömde ju helt bort när jag planerade hösten att jag hade lite smått funderat på en maratondebut! Dessutom föll det sig så lämpligt att min vän underbara Emma som bor i San Sebastian i Spanien lovat pastaladdning och supportteam på plats om jag kom och gjorde min debut där! Världens bästa idé kanske var att överdriva, men absolut en av årets bästa   :)  
San Sebastian har ett maraton i november, och en slumpmässig websida säger att temperaturen då ligger mellan 5-14°C, finfint för mig som inte gillar att springa i värme! Som ett Kinderägg, tre önskningar i en, springa, träffa Emma och en helg i Spanien – inte illa!

Nu är allt bokat och klart – flygbiljetter och anmälan till loppet! Ska bli superkul, spännande och säkert lite nervöst när det närmar sig.

Anmälde mig i gruppen som planerar att springa på 4h30min, men egentligen har jag inga andra mål just nu än att genomföra loppet och ha roligt. Vi får se om det blir några mer specifika tidsmål längre fram. Till och börja med ska jag vara glad att jag hittade så billiga flygbiljetter - tjoho!


1 kommentar:

  1. Låter toppen! Lycka till! Jag var i San Sebastian en gång för länge sen och har bara positiva minnen därifrån. ;-)

    SvaraRadera