fredag 7 januari 2011

Uppstart

generalrepetitioneller kanske mjukstart?

Idag har hur som helst varit en liten förberedelse inför nästa vecka. Satsade på en lugn morgonjogg, och en halvdag på jobbet. Lite uppvärmning helt enkelt, så att det inte kommer som en kalldusch på måndag när allt drar igång igen.

Det börjar plogat och fint...
Senaste löpturen var ju förra året, på juldagen, och det kändes att det inte var igår jag var ute – lite småont i fötterna (!) och en seghet som alltid infinner sig när det var ett tag sedan benen fick springa. Det värsta trögheten släppte efter en halvtimme, och ett tag där på slutet inbillade jag mig att det verkligen gick rätt snabbt, men Garmin sa 6.16min/km. Racer-snigel… Men, när det känns som att springa i sirap är det positiva att det kommer att bli bättre, för det är nu det börjar – träningsåret 2011! Det här var en liten teaser, det är nästa vecka det smäller på riktigt! Tjoho!

men, här försvann vägen. Kanske kan bli en fin sträcka
för ett puls-pass i dubbel bemärkelse  :-)

Jag har ju aldrig musik när jag springer. Det behövs inte. Den dyker upp av sig själv och spelar en eller ett par låtar om och om igen i huvudet medan benen trummar mot marken. I morse hade jag sällskap av de här herrarna:

2 kommentarer:

  1. "puls-pass i dubbel bemärkelse". Välkommen till Göteborg! =)

    SvaraRadera
  2. Hehe, ja, sakta men säkert erövrar jag ordvitsarnas rike...

    SvaraRadera