fredag 23 mars 2012

Musikhjälpen


Nu har jag lyssnat och lyssnat och lyssnat, och funderat över vad som är bra peppmusik till TEC. Först dög bara upbeat-klämkäcka-gogogo-låtar, men sedan förra helgen har jag kompletterat med ytterligare en spellista som är lite lugnare. Tanken är att det faktiskt kan bli irriterande med överhurtig musik när det känns som varje steg är en strid – då kanske det är bättre att bara lyssna på nåt som kan hålla mig i rörelse fast på ett lite mer stillsamt sätt, eller vad tror ni…? Hur som helst, båda listorna är blandningar av all möjlig musik som eventuellt har potential som peppmusik, där det mesta i nuläget är otestat. Funkar det inte så är det ju bara att klicka sig vidare…

Länk till upbeatlistan, och länk till den lite lugnare listan.

Ett annat musikdilemma är hur musiken ska nå mina öron. De vanliga små plopparna brukar inte sitta fast så bra i öronen, men de är de enda jag har… Under möss- och buffsäsong hålls de på plats ändå, men misstänker att TEC blir en barhuvad tillställning. Några tips? Är det någon som har testat någon av de löplurar som finns därute?

Här har ni chans att verkligen göra en insats genom att tipsa mig om vilka låtar som peppar er! Är det för skämmiga låtar för att presenteras i offentligheten så maila era tips till mig på kalven2010(at)gmail.com! Jag lovar att inte skvallra   :)

Här får ni en låt från lugna listan: ...It's always darkest before the dawn...
5 kommentarer:

 1. Toppen! Massor med bra musik. Kul att du har Proclaimers for example. Vi kan sätta ihop en riktigt bra TEC-lista. Ingen Spotify?
  Kör testa-på-Premium upp till en månad gratis.
  Rock on!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har knyckt några låtar från din lista också :)

   Radera
  2. de e bra, jag har I wanna be sedated med ramones och offspring, jag har lagt mina lurar som garanterat sitter kvar på bild längst ner på mitt senaste blogginlägg - kika

   Radera
 2. Nu har jag inte kollat dina listor, jag är ganska usel på låttips men generellt är all trallpunk och hårdrock typ guns n´roses välkomna i mina lurar, gamla godingar!

  Jag tänkte dock tipsa om ljudbok eller podcast, jag tycker det är skönt med prat när jag springer, nåt som får mig att fokusera på nåt helt annat än hur kroppen känns. Jag kan tycka att det blir lite tjatigt med musik efter ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Podcast och/eller ljudbok är en jättebra idé - ska fixa!

   Speaking of trallpunk - hur kunde jag glömma 'I wanna be sedated'...?

   Radera