söndag 11 mars 2012

Isinsekterna klarar skivan!


Nog för att det hinner smälta en del på en vecka, men det var helt rätt val att snöra på sig icebugsen även idag! Otroligt nöjd med min julklapp Icebug Pytho – bara att springa på som ingenting över blankis! Och så är de ju cerisa och fina också  :)

Blev lite orolig i går kväll när regnet smattrade mot fönstren, men i morse var himlen blå och det blev ytterligare en härlig vårdag – helt perfekt för en springtur! Jag hade tänkt mig samma 21km-runda som förra helgen innan vi åkte. Den har blivit lite av mitt standardlångpass. Det är en jättefin tur, men jag känner att jag har sett den lite väl många gånger nu, så det känns helt rätt att börja fundera på nya ställen att springa på – annan sträckning och någon lite längre runda ska jag försöka få till. Har spanat lite på kartan, men inga färdiga förslag ännu. Det är ju så många håll man kan springa åt och många stigar att välja bland…

Passade på att testa ut lite musik i dag också. Det är oväntat svårt att veta innan vad som kommer kännas bra och peppande att springa till. Idag insåg jag också hur mycket av peppningen som inte bara är själva musiken, utan hur mycket lättare det är att känna mig energisk och springa vidare när jag inte hör mina våldsamma flåsningar hela tiden, haha.

En klippa på pepp-playlisten:4 kommentarer:

 1. Bra jobbat, men nu kan du ställa in Icebugsen på översta hyllan. Summer of 69 - inte bara en kul titel:) - ösig och bra löparrock är det!

  SvaraRadera
 2. Och glöm inte Bryan Adams talande låt "Run to you"! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar "Run to you": bra låt och emotionellt stark titel. Jag väntar på din "Runner's high"-spellista, Louise!

   Radera
  2. A, självklart, den hade jag ju faktiskt glömt! Tillagd nu!

   Radera