onsdag 19 oktober 2011

Är det DU som är Snyggare, Snabbare, Starkare?

Ikväll har Löplust-Louise och jag varit och blivit inspirerade och mätta! Petra Månström, som skriver maratonbloggen på svenska dagbladet, och Ellinor Björk som har bloggen sub40before40, pratade om sin träning. Petra pratade ur ett så-kom-det-sig-att-jag-började-springa-perspektiv och utmaningen att springa Stockholm maraton. Ellinor hade lite mer fokus på prestation och sitt mål att springa milen på under 40 minuter innan hon fyller 40. Kvällens skönaste kommentar kom från en kvinna som undrade vad hon hade sprungit milen på när hon satte upp målet när hon var 36. År alltså. Hennes spontana reaktion när hon hör svaret är Tre minuter! På fyra år??? Hehe, ärlighet när den är som bäst!

Petras mantra när det är jobbigt... Jag kan tänka mig att försöka använda det även när det inte är så jobbigt...
Jo just det, det var en tjejinspirationskväll, så alla som var där var damer/tjejer/kvinnor. Gissar att det var en ganska blandad publik, vissa hade precis börjat springa men det satt säkert några ganska rutinerade löpare i publiken också. (Eh, jag menar, Louise och jag var ju där…   ;-)

Kvällen blev en blandning av prat, frågor och lite diskussion och massa god mat! Mest av allt var det jättekul att träffa Louise igen och hinna snacka med henne också, lite granna i alla fall. Sen tycker jag att det är ganska inspirerande bara att hänga lite med andra människor som gillar att springa, då det är helt normalt att prata om funktionerna på sin sportklocka, vilka krämpor vi har just nu, och om vad ens löpande framtid har att bjuda på.

Precis, vi hann snacka lite framtid också, men mer om det en annan dag! Nu måste jag jobba på sovkontot!

Något överexponerad lasagne, men den var god ändå!1 kommentar: