lördag 15 september 2012

Att ta dagen som den kommer


Jag ska inte sticka under stol med att i vanliga fall hyllar jag allt vad planering heter och står för. Jag menar, hur får människor som inte planerar något gjort??? Att planera lite mer, lite noggrannare, det är nästan alltid lika med bättre. Nästan alltid. Det är så klart också viktigt att kunna ändra sin planering och göra en ny. Och ibland är det viktigt att strunta i den.

Idag skulle jag ha vilodag från träning och jobba. Jag kände mer för att fånga dagen, och strosade runt i Änggårdsbergen tillsammans med Patrik större delen av dagen. Letade Hitta ut-kontroller och hade picknick. Så mycket bättre plan en dag som den här. Planlös dag med plats för tid över att snickra på ny planering.

Dagens bästa alternativa plan, eller snarare förslag på alternativ karriär, kommer från Evalena queen of black: Stuglöpare! Jajamen. Tror det skulle passa mig perfekt. Fröken Stuglöpare. Nästa år kanske. Så jag hinner planera.

De enda svampar jag hittade, så de fick vackert stå kvar...

1 kommentar:

  1. Låter som en underbar dag! Jag är tyvärr också mycket för planering och kontroll, men idag har ju även jag varit spontan! ;-)

    SvaraRadera