lördag 21 april 2012

Simma lugnt


Puh! Så var post-TEC-veckan över! Har varit lite ovanligt trött hela veckan, och det märktes inte minst i går kväll när det var jobbfest och jag var helt sääääker på att klockan var minst ett när det var kvart i tio…

Har bara ägnat mig åt lugn återhämtningsträning i veckan – maximum low impact helt enkelt  :)   Yoga och simning, och två vilodagar! Men nästa vecka tänkte jag snöra på mig skorna igen!

Lite domkyrka är aldrig fel till morgonsimningen!5 kommentarer:

 1. Låter som en perfekt återhämtningsvecka :)
  Vad är nästa mål? lidingöloppet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju råkat anmäla mig till stockholm maraton, så det väntar här närmast. Men det kommer bli kul och känns ganska bra att ha nått nytt att satsa mot relativt snart. Lidingöloppet är ju så låååångt bort...

   Radera
  2. Kul :) jag får ta rygg på dig!

   Radera
 2. Härligt väder!
  Ser att du tagit bilden från Gamla Torget. Simmar du på gamla centan( centralbadet)? Det är väl next stop Sthlm mara och sedan LL. Jag fick världens idé :-) nu på morgonkvisten: Vi ska ställa upp i Svenska Mästerskapen 100 km ultra den 3 augusti 2013 i Stockholm. Vad sägs?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, simmar på centralbadet - nära och bra!
   Hmm, ok, tanken slog mig angående stockholm ultra, meeeeen jag vet inte. Jag är ju ingen asfaltstjej direkt... Återkommer efter sthlm marathon när jag vet hur en marathon på asfalt är :)

   Radera