måndag 23 april 2012

Att ta sig ur ett vakuum

Känns som jag har hamnat i ett litet post-TEC-vakuum. Det är ju TEC som har varit det stora målet ända sedan jag kunde ta upp träningen igen, och nu är det plötsligt över… Förra veckan var ju ändå veckan efter TEC, så då kändes det skönt att bara flyta omkring lite och njuta av att ha klarat av utmaningen. Men nu så känns det faktiskt lite tomt… Jag längtar efter nåt nytt litet äventyr att se fram emot.

Så! Idag har jag bokat två små nya äventyr och börjat planera ett tredje! Jag och Henrik har anmält oss till Sommartåget med Miranda Kvist och Susanna Dalsätt som går mellan Jönköping och Gränna den 21a juli. Efter långlöpningen är det middag på Visingsö med alla trevliga löpare på kvällen! Kommer bli grejt!
Sedan spontanbokade jag mig på Aros Marathon den 5e maj. Ja, här kan jag ju inte sitta och fastna i komfortzonen, så jag kände att det var lika bra att slå till! Så där ja.

Uppdatering: Tredje grejen? Nä, den får ni veta mer om senare   :-)

Nåt som är på väg att bli nåt lite senare hoppas jag...7 kommentarer:

 1. Glöm Stockholm marathon och Lidingöloppet (och Karlstads 6-timmar och SUM..?) :)

  Kommer bli en kalassommar!

  SvaraRadera
 2. Glöm INTE skulle det ju stå..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju det enda som är problemet med att anmäla sig till saker tidigt - det går inte att anmäla sig igen... så då blir det att anmäla sig till nåt mer istället :)

   Radera
 3. Låter toppen! Ingrid ska också springa Aros och det lät ju som ett litet och mysigt lopp. Men du glömde berätta om den tredje planen.... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tänker att Aros är lite mer som ett långpass, inte ett lopp på samma sätt som Stockholm Marathon...
   Tredje planen ska jag skriva om mer sen, när det finns lite mer plan än det gör nu :)

   Radera
  2. Oj :O !
   Nu drar det iväg på än det ena och än det andra. Kul att alla är så på hugget. Jag gillar att spontanstarta, förutom de tre stora: Sthlm M, JubileumsM och LL vill jag springa några "små" mysiga lopp bara på kul :-)

   Radera