söndag 26 februari 2012

På långpass med TEC-trio


Idag var det verkligen vår i luften! Jag hade bestämt långpass-date med Lars och Wanja. Lars den modige, som anmält sig till TEC 100 miles, och bästa pacer-Wanja, som ska se till att Lars vaknar till på natten och fortsätter att röra sig framåt.

Vi möttes på Stadion strax innan tio, precis när alla TSM-grupperna också startar, så jag fick en smärre chock av alla tightsben som skyndade in genom grindarna… När jag återfått fattningen hittade jag i alla fall mitt team för dagen, och vi gav oss iväg längs Valhallavägen. Både Lars och Wanja har varit sjuka, och jag har ju faktiskt inte sprungit sedan i tisdags (!), så det kändes bra att lunka på i ett lagom-tempo. Vi tog oss till Djurgården och följde södra sidan och sedan tillbaka längs Djurgårdskanalen. Fantastiskt väder och till en början inte speciellt mycket människor ute. För att få ihop kilometrarna blev det en sväng ut på norra Djurgården innan vi tog oss tillbaka till Stadion där vi avslutade med ett och ett halvt varv på banan då jag föreställde mig hur jag svävade fram och hörde publikens jubel från läktarna, hehe.

Tyvärr så glömde jag klockan hemma (pulsbandet dock på plats till ingen nytta…), så kan inte kolla riktigt var vi sprang, men ganska exakt 20km fick vi ihop.

Superfin tur, superfint sällskap! Söndagar kan inte blir så mycket bättre än så här!6 kommentarer:

 1. Precis, ett väldigt harmoniskt pass, jättebra kom igång pass när man varit småkrasslig. Baren var utsökt, namnet tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Baren var från Åre Chokladfabrik, Blåbärsbar! Vet inte om den direkt smakade så mycket blåbär, men tyckte också att den var god.

   Radera
 2. Tack för idag!
  Lite segt på slutet ;) men skönt att få samla lite kilometer efter två snoriga veckor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Du lät lite oroväckande hostig i början, men det gick ju finfint!

   Radera
  2. Ja, jag var också lite orolig men det löste sig som tur var! Hade en sl-remsa med mig i värsta fall, glad att jag slapp använda den :)

   Nya rön, vi kommer ha kalas den 18:e men den 17:e kan jag springa.

   Radera
  3. Ja men det funkar med, jag skriver in den 17e i kalendern!

   Radera