onsdag 15 februari 2012

Like music to my ears…

Träningsschema i all ära, men mängden träning som får plats mellan nu och TEC går bara att påverka ganska marginellt. Självklart kommer jag göra en så bra planering jag bara kan för att öka på chansen att vara hyfsat väl förberedd den 14e april, men det finns ändå vissa begränsningar i hur mycket jag kan träna fram tills dess. I och med att det här också är en helt ny grej för mig är det till viss del svårt att veta vad som är ett bra träningsupplägg, vad som kommer att kännas jobbigast och vad som kommer att bli uppenbart att jag inte har tänkt på att förbereda alls, men det är bara att lägga tillerfarenheterna och lära sig till nästa år   :)

Men, så tänker jag att träningen bara är en komponent i ett sånt här lopp, och att det finns all anledning att fundera på vilka andra saker som kommer att påverka under loppet, och hur de kan förberedas på bästa sätt. Energipåfyllnad är så klart jätteviktigt, och det kommer jag återkomma till längre fram, men jag tänker att minst lika viktigt måste det ju vara att välja rätt musik att peppa sig själv med när det börjar kännas segt och det är fem mil kvar…

Så här kommer några låtar som jag ska testa på nästa långpass hur peppande de egentligen är!

Vad har du för favvopepplåtar?

Den här tänker jag kommer passa fint på kvällskvisten...


TEC handlar förmodligen mer om krossade fötter än om krossade hjärtan, men den här kanske funkar i alla fall...


6 kommentarer:

 1. Precis så viktig är musiken. Igår sprang jag halvmaran med luv songs dagen till ära-14/2-flög fram på lätta moln på fina 5:36 i snömodden. Javisst, musiken peppar - gäller bara att välja rätt musik till rätt sinnesstämning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, vilket flyt du verkar vara inne i! Du får lägga upp spellistan på bloggen :)

   Radera
 2. Javisst kan jag lägga upp lars.luvsongs på bloggen imorgon-fredag, ni kan väl stå ut till dess?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter fint det! Den som väntar på lars.luvsongs väntar aldrig för länge, eller hur det var

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Edit myself
   Nu är spellistan upplagd. Jag gillar Black Eyed Peas "I Gotta a Feeling"
   (om inget annat ska det va - skrev "Time" nyss). Blir väl inte riktigt lika röjigt med höga klackar..puh. etc på TEC-kvällen, men man kan ju alltid hoppas :-)

   Radera