måndag 26 september 2011

Stel som en pinne


Jo, men det visade sig ändå att det kändes lite efteråt, det här springandet…

Ganska kul är det ändå, att jag övertygade mig själv om att jag inte var sämre förberedd än förra året. Beror ju så klart lite på hur man ser på saken, men jag hade lite fler och fräschare långpass i benen då, även om jag aldrig hade sprungit så långt som 30km tidigare. Då kände jag mig pigg dagen efter!

I går var benen dock allt annat än pigga, trots att vi hade dragit iväg på fest efter loppet och satsat på att hålla musklerna mjuka genom att shaka loss på dansgolvet. Verkligen märkligt. (Obs: Ironi) Det är framför allt nerförslöpningsmusklerna (det är väl ett ord…?) som stelnat till, så imorse tog jag med dem på en liten uppmjukningsjogg, och sen på yoga på kvällen. Jag kan inte säga det för många gånger – yoga är så himla bra! I luv it! Favoriten idag för att få fart på benen var grodan. Har ni två minuter över så kolla in den här finfina videon med en ganska så festlig kille som ska visa hur man gör   :)


Dagens bästa: Det som känns i kroppen efter loppet är ’normala grejer’, inget som känns dåligt eller oroväckande. Grejt! Så nu ska jag bara fundera över hur jag ska lägga upp det här projektet framöver, så att jag tränar så smart och hållbart som möjligt!

2 kommentarer:

  1. Ingår SUM i projektet? Jag har precis anmält mig - hjälp!!

    SvaraRadera
  2. Kul!!! Det kommer helt säkert bli en rolig dag :)
    Hade gärna sprungit med dig, men är i Göteborg den helgen. Du är i så grym form nu, så det här kommer du att fixa! Kanske tur att du slipper vänta på mig, hehe...

    SvaraRadera