fredag 31 augusti 2012

Ett testspring i Slottsskogen!


I går kväll tog jag mitt pick och pack och drog till Göteborg, och i morse var det (äntligen!) dags för ett litet löptest för att se om låret ville vara med på noterna. Superlugna ungefär-fem-kilometer-eller-så mellan mammor med barnvagnar, grälande par och gräsänder, och det kändes sååå skönt att vara ’på benen’ igen. Liiiite känning i låret ett par gånger, men inte ont, så jag tänker att testturen kan benämnas som succé  :)

Hade tänkt att ta en sväng på stan när jag jobbat klart för att se om jag kunde hitta en klänning, men kom lustigt nog hem med en ny baddräkt istället, och en känsla av att jag verkligen förtjänar att köpa de superfina NewBalance Minimus Trail som jag testsprang när jag ändå som av en slump råkade passera Löplabbet… Jag är säker på att de funkar finfint tillsamman med baddräkten och gör en klänning helt överflödig på dopet nästa helg… Jo, så är det säkert.

Trevlig helg på er!


3 kommentarer:

 1. Låter verkligen lovande med låret!

  Alltså, baddräkt och springskor kommer ju vara en superkombo på dopet! Hur skulle det inte kunna slå klänning? Det är knappt så jag förstår problemet?

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Wanja, du kommer göra succé på dopet. Sjukt snygga skor. Och hurra för att låret blivit bättre! Ha en riktigt bra helg!

  SvaraRadera
 3. Instämmer med föregående talare! Och blir sugen på att testa skorna... :-)

  SvaraRadera