måndag 12 december 2011

[Ou maj gawd!!!]


Tiden bara springer iväg och så himla mycket som ska göras innan jul, det ska jobbas, det ska klapphandlas, jullunchas, kursavslutas, projektavslutas, det ska gymmas, det ska springas, och dessutom är det ju bäst att inte glömma bort att uppleva och njuta av stresskalaset också!

Så idag passade jag på att klämma in första springpasset på mycket länge! Ååå vilken lycka! Morgonen bjöd på 6km mjukjogg på stig, visserligen i mörker och regn, men ändå - så ljuvligt… Hade trott på att det skulle ligga kvar lite is eller slurry i alla fall, men nattens regn hade tagit med sig nästan all vinter. Några ynkliga fläckar men nån slags mesig isgegga, det var allt…

Själva löpningen kändes bättre än väntat! Tror ändå att de senaste veckornas stabilitetsträning har gett något slags resultat i alla fall, för så tokigt kändes det inte om man tänker på hur långt uppehåll jag har haft! Japp, jag lullade på och visualiserade TEC   :)

Kvällen bjöd på terminens sista yoga pass med fantabulösa multiport-Kristina! Massage-Laura på Team Lars Massage brukar alltid säga att yoga är den bästa pensionsförsäkringen, och jag är benägen att hålla med. Jag säger det varje gång jag yogar – jag ska aldrig sluta! Men ibland blir det ofrivilliga uppehåll, och då är det bara att bita ihop och komma igen! Jag var stel som 17 idag, speciellt höger axel… Skumt.

Den här musiken kändes passande idag.
3 kommentarer:

 1. En löptur - så härligt! Längtar också efter det och hoppas på en liten testrunda före jul. :-)

  SvaraRadera
 2. Och du har väl inte glömt den 18 december...Hoppas få se dig då och du har chansen till ytterligare några träningskilometer. CU

  SvaraRadera
 3. @Louise
  Ja verkligen, håller tummarna för att fotförbättringen fortsätter!

  @Mats
  Hehe, nej, och långpass är ju relativt... 10km skulle ju nästan kunna passera som långpass efter min 6km tur :)
  Skulle dessutom vara en grym motivationsboost att träffa alla trevliga långlöpare!

  SvaraRadera