tisdag 9 oktober 2012

Dags att röra på sig…?


Japp! Mer än dags… Igår var jag redo att smygstarta träningen igen! Måndag kväll är nästan alltid Yoga Vinyasa Flow med fabulösa Kristina, och i går kändes det som den behövdes mer än någonsin. Helt otroligt hur jag stelnar till bara för att jag inte tränar på tio dagar. Och svag… Här går det inte att leva på gamla meriter, utan bara att börja bygga upp styrka och flexibilitet igen!

I morse var tiden inne för en liten mjuk löptur. Inte för att jag skulle ut i någon brutal terräng, men jag kunde inte låta bli att inviga mina nya fina Acceleritas! Det är så klart för tidigt att ge ett ordentligt utlåtande, men jag kan säga så mycket som att hittills är jag inte besviken… Till och med på asfalt var det en njutning. Mmm, Acceleritas… Men de måste så klart testas i all terräng och i längre än 5km innan jag hyllar dom vidare, hehe.

Suddiga, men så fiiiiina!!!!


1 kommentar:

  1. Hej Anna!
    Du har väl sett att det blir lite Sörmlandsled nästa lördag (den 20)? Kolla in Tjejmarathon på Facebook (som du VÄL ska springa nästa år, vavava?) Tyvärr hinner jag inte vara med nästa lördag men jag ohppas det blir några fler fina tillfällen.

    SvaraRadera