måndag 1 oktober 2012

Nya friska tag eller nåt åt det hållet


Friska tag är det knappast. Inte så nya heller… Den här veckan och nästa kommer att bli en mellanperiod. Mellan träningsscheman, mellan sista inplanerade loppet och avspark för ny säsong, nya mål och ny planering.

Krasslet är inte bättre utan sämre, så kroppen får fortsatt vila. Jag tänker försöka att komma ikapp med annat som jag ligger efter med så att jag är lite bättre förberedd när jag kan dra igång med träningen igen. Nya schemat börjar 15 oktober. Fram till dess ska jag ta det lugnt och mest klura lite på vad som händer då och alla veckor framöver. Skissa lite mer på träningsupplägg och rehab, som förhoppningvis ganska snart kan bytas ut mot prehab. Två augusti/september i rad har jag fått liknande problem, men nu känns det som jag har hyfsad koll på varför jag få ont, och jag borde kunna lägga upp träningen så att jag slipper att besvären kommer tillbaka.

Kvällen har gått åt till att fylla kylen med matlådor. Blev vad-som-råkade-finnas-hemma-som-blev-nästan-som-en-maträtt med massa ingefära och vitlök, älgfärs, purjolök, savoykål och röd paprika. Salta och peppra. Tada!

Savoykål - liiiite mer spännande än vitkål.2 kommentarer:

  1. Det låter bra. Man behöver ju en vila för att kunna ta nya tag. Och matlådorna ser härliga ut! Nu blir du superfrisk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas på det. Eller snarare, jag *räknar* med det :)

      Radera