söndag 7 oktober 2012

Shoephoria!!!


De är här nu! Två par splitternya, finfina, rosa Icebugs. Är jag sugen att springa nu eller???

Fick ett erbjudande att köpa Icebugskor billigare, och då var jag så klart inte sen att nappa! Jag köpte ju ett par trailskor på försommaren, men efter ett par löpturer i regn med halkade över stenhällar och glatta rötter så bestämde jag mig för att testa dessa två par skor:


Animaskorna finns både med och utan dubb, och som det hörs på namnet så valde jag de dubbade. De är hyfsat lätta, 240g i stl 36.5, med robust sula och bra och tight snörning. Jag har tittat på de här skorna tidigare, men valt bort dem för att de är så sjukt fula. (Jag vet, jag skäms lite…) Patriks bror har dock pratat sig varm om de här skorna, och säger att de är de skönaste trailskor han har sprungit i, så då blev jag ju lite sugen att testa. Han har i och för sig den odubbade varianten, men kände att dubbarna gav ett bättre komplement till min skopark. (Älskar att jag kan säga att jag har en skopark!!! :-) Vill man ha bra fäste på trä och sten är det bara dubbar som gäller, och det är ju det jag vill.

Anima-L BUGrip

De andra skorna, Acceleritas, har jag gått och sneglat på länge. Klämt och känt och funderat om jag skulle våga slå till eller inte… Det här är en minimalistisk men tuff sko för offtraillöpning. Ovandelen är supertunn, och sulan med, samtidigt som det är en grov räffling med ett ganska hårt gummi. Ska tydligen vara en speciell blandning som ger bättre fäste trots att den är dubbfri. 150g väger den, stl 36. Jag är kär i de här skorna trots att jag inte har testsprungit dem ännu. Men slemhosta & co har dragit sin kos, så nu är jag redo att ge mig ut i skogen igen! Återkommer så klart med utvärdering när jag hunnit springa in mig!

Acceleritas


Nu äntligen fattar jag att Loreen sjunger om sina nya springpjuck!

3 kommentarer:

 1. Åh, vad kul! Ser fram emot rapporten!

  SvaraRadera
 2. Men så fina, man sitter ju och dreglar här... :) Hoppas de infriar alla dina förväntningar, ser också fram emot rapport senare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, skönt att det inte bara är jag som reagerar så... :)

   Radera