söndag 2 december 2012

Äntligen vinter


Så kom äntligen vintern till Uppsala! Eller ett tag i alla fall…

Veckan har varit bra träningsmässigt och hälsomässigt. Har kört mjukt hela veckan och det har känts att kroppen har varit krasslig och vilat från träning ett tag nu. Ett yogapass, två gympass, simmat två gånger och två löppass, och en timme Björn på det! Hade tänkt köra dubbel yoga den här veckan, men på torsdag eftermiddag kände jag mig frusen och som om det var nåt på gång igen, så blev vila och ingefära istället.

Igår hade jag planerat in ett 17km-pass med Henrik. Ville inte springa för långt utan bara känna på hur det kändes i kroppen att springa lite längre. Löpstegen gick dock på autopilot, och efter ett tag kommer jag på att vi inte alls sprang som starten på 17km-rundan, så det blev 20km istället. Seg känsla i kroppen. Inte som att jag blev direkt trött på slutet, utan mer som att hela kroppen vara var allmänt orkeslös. Otroligt fint runda i vilket fall, och dessutom – premiär för Anima BUGrip! Jo, kanske lite vågat att första testet blev på långtur, men det gick fint! Fantastiskt grepp, samtidigt som skorna känns väldigt lätta smidiga och följsamma.
I helgen har jag fortsatt min complete-make-over av lägenheten och hittat nya udda ställen att rensa ur eller städa, och så lite första-advents-bak på det! Nog för att det är ett tag till lucia, men bakade lussekatter i alla fall. Och åt dom också… Kapade 30% av sockret och blandade i fullkornsdinkel – blev supergott!

2 kommentarer:

  1. Åh, det låter härligt! Perfekt vecka och bilderna från gårdagens löpning visar på en fin runda. Jag måste säga att jag är lite sugen på såna där Anima Bugrip. Jag har ett par Attla Bugrip (tror jag de heter). Greppmässigt är de fantastiska, men det är väldigt tunga och klumpiga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har ju ett par dubbade Python som jag haft i två vintrar, men tycker att de är mycket klumpigare och stelare, så gillar inte dom alls lika mycket. Anima lever upp till förväntningarna än så länge i alla fall!

      Radera