Friska tag är det
knappast. Inte så nya heller… Den här veckan och nästa kommer att bli en
mellanperiod. Mellan träningsscheman, mellan sista inplanerade loppet och
avspark för ny säsong, nya mål och ny planering.
Krasslet är inte
bättre utan sämre, så kroppen får fortsatt vila. Jag tänker försöka att komma
ikapp med annat som jag ligger efter med så att jag är lite bättre förberedd
när jag kan dra igång med träningen igen. Nya schemat börjar 15 oktober. Fram
till dess ska jag ta det lugnt och mest klura lite på vad som händer då och
alla veckor framöver. Skissa lite mer på träningsupplägg och rehab, som
förhoppningvis ganska snart kan bytas ut mot prehab. Två augusti/september i
rad har jag fått liknande problem, men nu känns det som jag har hyfsad koll på
varför jag få ont, och jag borde kunna lägga upp träningen så att jag slipper
att besvären kommer tillbaka.
Kvällen har gått åt
till att fylla kylen med matlådor. Blev
vad-som-råkade-finnas-hemma-som-blev-nästan-som-en-maträtt med massa ingefära
och vitlök, älgfärs, purjolök, savoykål och röd paprika. Salta och peppra.
Tada!
Savoykål - liiiite mer spännande än vitkål. |
Det låter bra. Man behöver ju en vila för att kunna ta nya tag. Och matlådorna ser härliga ut! Nu blir du superfrisk!
SvaraRaderaHoppas på det. Eller snarare, jag *räknar* med det :)
Radera